RISAHOTELLENE
Riggene på Kvitfjell, Tonstad og Ljosland er temmelig like. Men bak beskjedne fasader er det god kvalitet, både på rommene og maten.
JODA, BRAKKERIGGENE HOLDER GOD STANDARD. RIGGENE PÅ KVITFJELL UTENFOR TROMSØ OG PÅ LJOSLAND I ÅSERAL HAR 88 ENEROM, ALLE MED DUSJ OG TOALETT, GODE OPPHOLDSROM OG EN UTMERKET KANTINE SOM BIDRAR TIL ET TRIVELIG ARBEIDSMILJØ.
Kantinene holder topp restaurantnivå. Her er alt av utstyr og personellet som svinger grytene er opptatt av at arbeidsfolkene skal spise godt. Varm frokost, lunsjbuffet og to varmretter til middag er fast. Og dessert. Her er det jammen ikke enkelt å holde vekta nede. Kanskje vil treningssenteret på Ljosland hjelpe litt på det. Der er det blant annet tredemølle, styrketreningsapparat og romaskin.
Britt Ljosland Johansson er ansvarlig på kjøkkenet på Ljosland da Rongaren er innom. I dag står frikasséboller og fiskekaker på middagsmenyen. – Det må være saus til det meste, og favoritten er cowboymat med stekt flesk og mye snadder. Det er godlyd når jeg lager det på fredagene, sier hun.
Guiseppe er en av de stolte kokkene som sørger for å holde matlysten oppe på Kvitfjell. Et typisk enkeltrom og litt av treningssenteret på Ljosland.