anette wold

Bryllup i Risa

anette wold
Bryllup i Risa

Første dagen som lærling i Risa ble spesiell for Kamilla Aniksdal. Da hun kom inn i brakken, satt det en kar som fikk beskjed om å ta godt vare på henne. Magnus Fuglestad drog det litt vel langt, som han sa i bryllups talen.

Den 4. september i år giftet de seg i Varhaug kirke. Med Per Aniksdal, faren til Kamilla i spissen og velsignelse fra Bjørn Risa ble brudeparet overrasket med en dumper og en hjullaster utenfor kirken etter vielsen. Dette er maskiner som brudeparet har stor interessefor og som de kjører til daglig i jobben sin i Risa.

Det har gått fem år siden de første gang treftes i brakken på Risa. For Kamilla var det forelskelse ved første blikk. «Da jeg kom inn i rommet var det bare varme og gode følelser med en gang» sier Kamilla. De har begge gått på Øksnevad VGS og det viste seg at de hadde gått i samme klasserom og sittet på den samme pulten med to års mellomrom. Det ser ut som at dette var bare skjebnen.

Kamillas far som jobber i Risa har helt siden hun var liten vært med han i både lastebilen og gravemaskinen. Per jobbet den gang i O. Aniksdal på Vigrestad. «Lørdagene var det som regel å bli med far i grustaket og der lekte jeg og fikk lov å prøve det meste. Det var helt naturlig for meg å begynne i denne bransjen», sier Kamilla som kjører dumper.

Magnus er stasjonsunge fra Nærbø og kjører hjulmaskin. «Da jeg var liten sprang jeg rundt med T-skjorte der det stod; «Når æg blir store ska æg arbeia sjå Risa». Og slik ble det, sier Magnus. Det unge paret har kjøpt seg hus på Nærbø og begge ser fram til å jobbe videre i Risa.