anette wold

Kristian Hatteland

anette wold
Kristian Hatteland

Rental.One har som mål og ta andeler av utleiemarkedet i Norge. Skal det lykkes må vi ha gode folk på salg.

Kristian Hatteland starta 1. juli som selger mot det eksterne markedet. Det vil si at Kristian ikke har noe med Risa men bare med eksterne kunder.

Kristian var lærling i Risa i 2003 og han jobba som maskinfører før han i 2012 begynte som selger hos Traktor & Landbruk.

Men nå er det Rental.One og Kristian er klar for å gi gass.

«Her er det alltid god kvalitet på utstyret og vi har en service avdeling som alltid leverer». Vi har en ny maskinpark fra 0,9 tonn til 75 tonn gravemaskiner. Her er alt en trenger av småutstyr i tillegg til de store maskinene.»

Slik som markedet er i dag er det mange som ser fordelen med å leie framfor å eie. Det er mindre risiko, service er inkludert og når jobben er ferdig kan en levere tilbake maskinene og unngå å ha maskiner stående som en ikke har jobb til.

Vi har for det meste Volvo maskiner. Med deres velutbygde servicenett er kunden alltid sikret hjelp om det skulle være noe.

Nå har ikke Kristian vært i Rental.One mer enn noen måneder, men så langt er han kjempefornøyd. «Her er det god stemning på huset og bare goe folk!»

Kristian har en interesse i livet utenom familien og det er maskiner og traktorer. Jeg prøvde uten hell og finne noe som kunne ligne på en hobby, men nei det satt langt inne. Etter at intervjuet var ferdig kom han på at jo traktorpulling va jo en slags hobby. Ikke kjøre selv, men se på. Når Kristians skal finne på noe kjekt med ungene så er det traktor, maskiner eller traktorpulling som står på menyen.