anette wold

Svein Ingve Fuglestad

anette wold
Svein Ingve Fuglestad

1. oktober fikk Rental.One ny selger. Svein Ingve Fuglestad (42) kom fra Alf I. Larsen as der han var avdelingsleder for maskin avdelingen. Der solgte han et bredt spekter av maskiner til industrien. Før det var han fire år i Norsk gjenvinning.

Rental.One har hovedsakelig henvendt seg til entreprenører, men Svein Ingve mener at de må tenke videre. For eksempel innen renovasjon trengs det samme typen maskiner som entreprenørene har behov for. «Vi må være kreative og finne fram til de kundene som vi har noe å tilby», sier Svein Ingve. Dette er noe han liker, det å bygge opp nye kundesegmenter og ha direkte kontakt med kundene.

«Jeg mener vi har et veldig bra produkt!» sier Svein Ingve «Det er ikke bare ren utleie, vi har et verksted med suverent flinke folk, vi har lakkeringsverksted og vi har servicebiler. I tillegg til alt dette har vi en forståelse for hva kunden trenger». Svein Ingve jobber kun mot det eksterne markedet til Rental.One

Da Svein Ingve slutta i Alf I Larsen var det med blanda følelser. Han trivdes godt på en flott arbeidsplass med gode kollegaer. Men som Svein Ingve sier så er det fint og ha en positiv avslutning på noe og så gå videre. Nå har han fått arbeidsplassen i gangavstand fra heimen på Nærbø.

Utenom familien er det jobben som tar tiden til Svein Ingve. «Familien kommer først og så tilpasser jeg jobbinga etter den.»

Etter ganske kort tid i selgerstolen hos Rental.One trives Svein Ingve svært godt. Han påpeker at det er kort vei i beslutningskjeden. Fra forslag til gjennomføring tar det ikke lang tid. Det mener Svein Ingve er en stor styrke. «Her er det mye som er gjort, men det er også mye som kan gjøres og det liker jeg», sier mannen som liker å selge.