anette wold

Lederen

anette wold
Lederen

I Rental.one er det full satsing mot et marked som er voksende. Vi ser at leie er mer og mer interessant for flere av aktørene innenfor bygg og anlegg. Eksterne forespørsler har økt merkbart. Maskinparken blir mer prosjekt styrt og da er det mer økonomisk og leie inn det materiellet en ikke har en å kjøpe nytt. Da får en rett maskin til rett jobb og service og vedlikehold er inkludert.

I september fikk vi innført et overordna datasystem og det har vært en utfordring i oppstarten og få de andre systemene vi bruker til å prate sammen, men når det er fult integrert vil det gi oss en enda bedre kontroll.

Når det gjelder utstyrsparken har vi nettopp tegnet en ny avtale med Volvo på nye maskiner som skal ut i det eksterne markedet. Vi har og en dialog med Volvo ang 25 tonns el. Gravemaskin som blir levert mars 2022.

Vi har også inngått en avtale med Bertel & Steen på lastebiler som skal ui i leiemarkedet.

Kontrakten omfatter lastebiler av typen Mercedes-Benz Actros, eActros og Arocs, fordelt på tippbiler for kjøring av masse, krokbiler for containerkjøring, trekkvogner for tippsemi og kranbiler for anleggs¬arbeid.

Det er det viktig for oss å kunne gi eksisterende kunder et større utvalg av maskiner og redskaper

Gjennom denne anskaffelsen øker vi kapasiteten og fornyer bilparken med den mest moderne teknologien som er å oppdrive. Dette har stor betydning for kundene våre og er positivt i et miljømessig perspektiv, sier han.

Det grønne skiftet er her og det må vi forholde oss til. Vi ser også på forskjellige strøm lagrings modeller, ladeløsninger og solenergi for å nevne noe.

Vi styrker oss på salgssiden med to mann Kristian Hatteland og den sist ansatte er Svein Ingve Fuglestad. Vi har også økt kapasiteten med Kristin Utbjoa som er utleie koordinator

Vi har investert i to tunellrigger som vi er den eneste i vår region som har. Det er en stor satsing som vi mener vil lønne seg.

Vi ser på en mulighet for å etablere oss i nye områder der vi har maskiner.

Vår ambisjon er å ta en større del av eksternmarkedet, men vi vil skynde oss langsomt og vi skal serve kundene våre på best mulig måte

Tor Stian har gått over som driftssjef og har nå ansvar for alt verksted drift, service biler og den nye tunell satsningen. 

Takk til kunder og leverandører som viser oss tillitt og er på lag med oss.

Og med den gode gjengen vi er her i Rental.one så ser vi frem til et spennende 2022 sammen. 

God jul ønskes til alle våre samarbeidspartnere og ansatte.