RisaEspen Rønnevik

Årsmiddag på Eikeland gård

RisaEspen Rønnevik
Årsmiddag på Eikeland gård

Med en fantastisk beliggenhet øverst oppe i heia i Lund kommune er Eikeland gård blitt Risa sitt eget senter for representasjon, kompetanseoppbygging og strategiutvikling.

Årsmiddagen er et av arrangementene som legges til gården. Her samles lederne i Risa-gruppen til viltstek og utveksling av informasjon om status i gruppen. Samlingen er også en fin anledning til å ta et blikk inn i krystallkulen og legge grunnlaget for godt arbeid i tiden framover. 

Lederne utveksler erfaringer, lærer av hverandre og bygger lagfølelse både på selskaps- og gruppenivå.

I år var rundt 100 personer samlet rundt middagsbordet. I tillegg til god mat fikk lederne høre interessante foredrag fra både Risa-hold og verden utenfra.

Dette er en fin markering. Vi får anledning til å treffe andre som driver med tilsvarende i de andre selskapene, vi går gjennom resultater og ser på framtidsutsiktene. Arrangementet er både sosialt og gir mange nyttige innspill som vi tar med oss tilbake på jobb, sier utleiesjef Kjetil Friestad i Risa Service. 

En av foredragsholderne var den tidligere toppsyklisten Dag Otto Lauritzen, som snakket om medmenneskelighet. Lauritzen har opplevd mye og har en fantastisk evne til å fortelle om det.

Det er lett å kjenne seg igjen i budskapet. Risa-gruppens viktigste ressurs er folkene som jobber her. Medmenneskelighet er noe alle gode ledere må ha mye av, konstaterer Bjørn Risa.