Leder Risa Service

Leder Risa Service

Wow! Her er det gang! Ja - akkurat som forventet. Jeg har hoppet i det med begge føttene og har sett umiddelbart og tydelig at her har jeg med gode folk å gjøre, både hos Risa Service og andre som er i R-gruppen. Risa Service er og har vært inni en vanvittig endring, det er det første jeg har lagt merke til. Personene i Risa Service har virkelig levert ut fra den farten dette skulle gjøres på og som ble satt for å gjennomføre endringen. Nå er det fremover som gjelder, noe jeg virkelig ser frem til med stor entusiasme. 

Vi har nå investert ca 120 millioner kroner i utstyr som skal gjøre susen for Risa AS. Og er det noe som blir viktig fremover er det forvaltingen disse verdiene på best mulig måte. Derfor vil fremtiden handle om «å gjøre hverandre gode» i å levere 100% - både i leveransen og vedlikehold. Dette krever endringer. Men endringene skal foregå på Risa Service sine ansattes premisser gjennom optimalisering av prosesser og systemer. Vi skal bli en av verdens beste leverandører innenfor vår bransje. Vi skal ha fokus på å gjøre gruppen god og ha lønnsomhet i alle ledd. Dette krever målinger, men målingene skal være positiv vinklet. 

6. august skal vi ha åpning av nytt bygg. Vi får mye av utstyret under tak. Vi får også mer kontroll og oversikt. Vi ser virkelig frem til å ta det i bruk. Hele familien er invitert til grilling og kos på denne søndagen. Samme dag skal vi også levere ut 127 nye biler til Risa-ansatte. Vi skal samtidig samle inn de brukte bilene, Ja, det er litt av en logistikk oppi det hele. 

Ha en riktig fin sommer.

Svein Bø