RisaEspen Rønnevik

Første medlem i Risa seniorklubb

RisaEspen Rønnevik
Første medlem i Risa seniorklubb

Egil Gimre (67) takker av etter 32,5 år i Risa. Mange år som håndmann merkes på kroppen

Jeg synes det er bedre å slutte med flagget til topps og ha noen gode år igjen der jeg kan ta det litt med ro. Jeg vil ikke sette meg ned, men være aktiv. Og jeg synes det virker bra det som Torill foreslår med en seniorklubb. Det skal bli kjekt å ha en plass å kunne treffe arbeidskompiser og slå av en drøs.

I dag har Risa rundt 480 ansatte og flere av disse nærmer seg pensjonsalder. Dette kan for mange bli en tung tid og her ønsker vi og bistå til en god avslutning av arbeidsforholdet. Et ledd i dette er seniormøter som blir avholdt en gang i året. Da kommer Tryg forsikring, NAV og SR-Bank.

En annen idé Torill jobber med er å få til et tilbud til de som har gått av med pensjon og synes de har mer å gi. Tanken er en seniorklubb der pensjonistene kan samles en gang i måneden til "seniorkaffi".  Formålet med klubben er å holde kontakten med Risa og "gamle" kollegaer. I tillegg kan seniorene ta på seg forskjellige småoppdrag, besøke anlegg eller invitere ledelsen for å høre siste nytt fra Risa. Mulighetene er mange og det er kun fantasien som begrenser tiltaket. Jeg tror det er viktig at de som slutter av sitt yrkesliv i Risa får en myk overgang. Tilbudet er selvsagt gratis for de som vil være med.