BHAEspen Rønnevik

Topp engasjement på Våland

BHAEspen Rønnevik
Topp engasjement på Våland

Jeg hadde planen klar og visste hvordan jeg ville ha hagen og garasjen. Det jeg ikke hadde bestemt var hvem jeg skulle bruke, sier Mette Wergeland.

Jeg ringte Bjørns hage og anlegg og snakket med Geir som kom innom på befaring etter kun ti minutter. Jeg ble imponert over engasjementet hans og etter møtet hadde jeg bestemt meg for at Bjørns hage og anlegg skulle gjøre jobben.

Huset på Våland er bygget i 1928 og er verneverdig. Jeg er veldig glad i huset og vil bevare stilen fra tiden det var bygget. Dette gjelder også hagen der jeg vil ha planter som var vanlig på 1900-tallet. Heller og steiner er i samme stil.

Tom Rudloff ble satt på jobben. Han er bunnsolid og faglig god og vi har samarbeidet meget godt. Det han og lærlingen har gjort har løftet hele nabolaget. Jeg har fått mye skryt av naboene og jeg er superfornøyd. 

Jeg hadde lyst på ny garasje og gikk for en litt annerledes løsning med buet tak og gulv med brostein.

Jeg kommer til å savne arbeidsfolkene fra BHA når de er ferdige. Punktligheten og evnen til å gjennomføre arbeidet er imponerende og de har en super holdning. De gjør jobben skikkelig.