BHAEspen Rønnevik

Utedag

BHAEspen Rønnevik
Utedag

Aurimas Jaugelis var best i dartkonkurransen sist sommer. Premien var å få en dags arbeidshjelp fra kontoret.  Dermed måtte Hilde Gunn Ødegård Aksnes møte tidlig opp på Revheim for å klippe plen. 

Det er krevende å kjøre klipperen med all trafikken, sier Aurimas.

Revheimsveien er tungt trafikkert. Jeg må være påpasselig og følge godt med henne, siden vi jobber så utsatt på rabatter og i rundkjøringer. Vi må passe oss for både fotgjengere og syklister. Det er godt å ha med en fra kontoret en dag, så de kan se hva vi gjør og hvilke utfordringer vi har i arbeidet vårt, legger han til.

Det var en opplevelsesrik dag, sier Hilde Gunn. Jeg har nok gitt ham grunn til en god latter ved flere anledninger. Det er godt å komme seg ut og kjekt å se hvor mye godt arbeid kollegaene gjør hver dag.

Leif Sigve Feed har fått besøk av Geir Varhaug som 2. premie. Geir skal hjelpe meg med å være håndmann i dag, sier Leif Sigve. Vi utvider turvegen som går mot den nye Gamlingen. 

Vi skulle vært oftere ute i felten, sier Geir. Jeg synes dette er “kanongjildt”. Flott å få være med ute og treffe arbeidsfolkene. 

Christian Kinden svinger slegga på Kvaleberg park. Det er skikkelig godt å få hjelp fra en sånn god kar, sier Arne Friestad med et smil. Han går bort til Christian for å sjekke pulsen. Det er et veldig godt tiltak at de fra kontoret kan kjenne på kroppen hva vi driver med, fortsetter Arne. 

Dette er fantastisk, sier Christian. Det er godt å komme ut og være med å jobbe. Dette gjør at avstanden mellom kontoret og ute blir mindre. Det er bra å stikke fingeren i jorda av og til for å kjenne arbeidet på kroppen. Vi kan fort se litt for enkelt på ting fra kontoret og miste litt bakkekontakt. Teori og praksis stemmer ikke alltid overens. 

Dette er noe vi skal fortsette med årlig, det er både positivt og viktig.