Tøffe og gode tider

Tøffe og gode tider

Det er jysla gildt å være entreprenør for tiden. I fjor hadde Risa-gruppen rekordinntjening. Ser vi i ordreboka har vi mye godt arbeid i vente.

Samtidig er det tøffe tider. Knallhard konkurranse har presset prisene nedover. Da er det vanvittig kjekt å se arbeidsviljen rundt omkring. Tommel opp til absolutt alle, vi er godt rustet og tar utfordringene på strak arm. Mange ønsker å jobbe i Risa, den viktigste grunnen er dere som jobber her og som har skapt det gode omdømmet. Vi har en solid gjeng som har båret kulturen i mange år.

Risa-kulturen er bygget stein på stein. Samtidig skal vi videre. Det trengs påfyll, vi ønsker ny kompetanse inn i Risa-familien og jeg er stolt av rekrutteringene vi har gjort i det siste. Sammen legger vi et vanvittig godt grunnlag for framtiden.  Vi skal både ha det gildt og møte kravene som vi vet kommer framover. Det er folkene som gjør at vi er et bærekraftig konsern med utrolig mange muligheter.

At Risa fikk Statnett sin Sikkerpris i 2016 går inn i historien som nå skrives. Vi merker også at HMS gir oss et konkurransefortrinn, da vi ser at kundene også vektlegger andre ting enn bare pris. Stor takk til alle dere som gjør at HMS-kulturen vår er i øverste liga. Dette må vi jobbe med hver dag så lenge vi går på jobb, vi blir aldri ferdige.

Folk trives og sykefraværet setter nye rekorder. 2,45 % hittil i år. Vi fortsetter investeringsprogrammet som sørger for at vi har en topp og moderne maskinpark. Dette er viktig både for trivsel og effektivitet.

Hver onsdag er jeg rundt på anleggsrunde, treffer mange flotte folk og ser det gode arbeidet som gjøres på prosjektene. Det blir mye god drøs og mange kjekke bilder som jeg legger ut på Risasnappen. Følg onsdagsrunden på «risagruppen".

Vi vet jo aldri hvordan sommeren blir i Norge, men trøsten får være at vi kan garantere finvær på jubileumsturen i september 2018. Jeg gleder meg allerede til å reise på tur med dere og de bedre halvdelene. 

Jeg vil ønske alle dere glade, positive, motiverte og gode kollegaer med familie en varm og velfortjent sommer.